van zee naar keuken

 

ATL Seafood besteedt veel aandacht
aan alle stappen in het productieproces.
De vis verdient de beste behandeling in zijn reis van zee naar keuken.

 

Inkoop – Bij de visafslag wordt elke dag opnieuw verse vis ingekocht. De gekochte vis wordt door ons gecontroleerd op kwaliteit en hoeveelheid en wordt vervolgens geregistreerd. Bij eventuele afwijkingen weigeren we de vis.

 

Fileren – De ontvangen vis wordt opgeslagen in de koelcel. Een deel ervan wordt gefileerd; graten en kop worden afgevoerd.

 

Portioneren – Voor de klanten die hun vis in moten van een afgesproken gewicht willen ontvangen, portioneren we de vissen voordat we ze verpakken en aanleveren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Verpakken – ATL Seafood heeft verschillende manieren om de vis te verpakken. Zo verpakken we - om de houdbaarheid te verbeteren - onze verse vis met zo min mogelijk restzuurstof (MAP-verpakt). Een andere manier is de vis in een dichtgevouwen kratzak te verpakken. Elke verpakking wordt voorzien van een label met een ordernummer, de productiedatum en de houdbaarheidsdatum.

 

Distributie – De vis is nu klaar om vervoerd te worden naar onze klanten.