ATL Seafood bezorgt nu ook aan huis  woensdag, 27 mei 2020

Vandaag besteld, morgen bezorgd. Dit geldt sinds jaar en dag voor de horeca, en nu ook voor particulieren. De coronacrisis heeft ATL Seafood veel zorgen opgeleverd, maar ook nieuwe kansen. Een webshop vol superverse vis, speciaal voor de particuliere markt, stond altijd al op ons wensenlijstje.

Online shoppen is al jaren een gemeengoed, ook in de de voedselsector, maar de vraag naar online vis bestellen neemt pas sinds kort snel toe. Dankzij onze ervaring en continue kwaliteit verwachten wij aan deze stijgende behoefte te kunnen voordoen.

Voor thuiskoks en barbecue helden
We richten ons op mensen die graag thuis koken, kwaliteit en gemak voorop stellen en daarbij graag regelmatig vis op het menu zetten. En met de zomer in het verschiet houden we in het assortiment zeker rekening met de barbecue liefhebber.

Uitgebreid en gevarieerd aanbod
De webshop bevat een breed assortiment verse en gerookte vis, gamba’s, garnalen, delicatessen, een Aziatische lijn en zelfs complete vispakketten. Het assortiment wordt de komende periode verder uitgebreid. Daarnaast stellen we iedere maand nieuwe pakketten samen met de beste keuze van het seizoen.

Landelijke aspiraties, regionale start
De ambities zijn groot, maar kwaliteit staat voorop. Om te zorgen dat de thuiskok met optimale kwaliteit vis kan werken, leveren we alles uit met onze eigen wagens. Daarom beginnen we bewust met met bezorgen in de omgeving Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Egmond, Haarlem, Heerhugowaard, Heiloo en Velsen. Bekijk hier alle postcodes waar we nu leveren. We verwachten dit snel uit te kunnen breiden en houden jullie op de hoogte.

We zijn erg trots op het eindresultaat, dit is een nieuwe mijlpaal voor ATL Seafood en we hebben grote plannen om komende jaren uit te groeien tot de onbetwiste marktleider in Nederland voor het online bestellen van superverse vis. Voor iedereen die thuis kiest voor de kortste weg van kotter naar keuken is er daarom vanaf nu de ATL Seafood webshop.

ATL Seafood bezorgt nu ook aan huis