De beste vis

Nu ook voor thuiskoks

Zin in Vers?

Ook thuis de meest verse vis eten? Samen met andere horecaleveranciers hebben we hiervoor Zin in Vers in het leven geroepen. Zin in Vers is een webshop vol verse producten. Van vis tot vlees, van kant-en-klare maaltijden tot mooie wijnen. Elk product heeft één overeenkomst: het voldoet aan de hoogste kwaliteit en is vrij van onnodige toevoegingen en conserveringsmiddelen. Precies zoals u van ATL Seafood gewend bent.

4,7 van de 5 sterren op Google Reviews

Wat klanten zeggen

JannekeGoogle Review
Lees verder
Mijn eerste bestelling van Zin in Vers binnengekregen, heel netjes verpakt en koel geleverd en alles van topkwaliteit! De zalm hebben we gelijk gegeten in jullie quiche recept, kan ik iedereen aanraden. ben benieuwd welke recepten er nog meer bij komen. Ik heb in ieder geval weer voor volgende week besteld.
PaulGoogle Review
Lees verder
Gisteravond besteld en de volgende ochtend al geleverd. Fantastisch! Buiten de uitstekende snelle service, zien de aangeleverde producten er zeer verzorgd uit. We kunnen niet wachten het te bereiden vanavond!
KarinGoogle Review
Lees verder
Zin in vers onderscheid zich naar mijn mening in het leveren van echt goede kwaliteit producten voor een mooie prijs. Bestellen is super makkelijk. Je kunt kiezen uit losse producten, maaltijden en pakketten. De website is overzichtelijk en er staan heerlijke recepten op.

Ook uitproberen? Ga hier naar de Zin in Vers webshop!

Zin in Vers partners

ATL Seafood staat in contact met de zee. Vanuit het het hart van IJmuiden zijn wij altijd in beweging. Wij delen een pand met onze partners Bellamy’s, Zin in Vers en Salty Butcher. Samen zijn wij gefocust op het vinden van pure, eerlijke producten, voor onze klanten in de horeca en thuiskoks. Zo voorzien we jou van de beste (vis)producten.
Bij Salty Butcher is er een grote passie voor vlees. Goed vlees. Salty Butcher levert elk stukje vlees van het uitgebreide assortiment dagelijks met grote zorg aan hotels en restaurants.
ATL Seafood is dé visleverancier uit IJmuiden, het hart van de Nederlandse visserij. Al jarenlang levert ATL Seafood de meest verse, diverse en duurzame vis en visproducten aan de horeca.
De chefs van Bellamy’s creëren in hun ontwikkelings- en productiekeuken verse soepen en maaltijdcomponenten voor de horeca. Ambachtelijk en met liefde gemaakt.