Klant worden?

Dit is hoe wij werken

Wij zijn ATL Seafood

Onze vis wordt dagelijks vers gevangen en gekocht op de verschillende visafslagen. Soms zelfs direct bij ons om de hoek, in de haven van IJmuiden. Verser kan niet! ATL Seafood levert ook vis uit andere delen van de wereld. We kopen met de grootste zorg in. Naast kwaliteit, staan wij voor betrouwbaarheid, creativiteit, flexibiliteit en duurzaamheid.

ATL Seafood levert al jarenlang vis en visproducten aan hotels, restaurants en bedrijfs- en partycatering. Daarnaast heeft al ons personeel ervaring binnen de horeca en/of de visbranche. U begrijpt het al: bij ATL Seafood bent u aan het juiste adres voor kwaliteit en inspiratie. 

Wij leveren een ruim assortiment vis en visproducten. Vrijwel alles is direct leverbaar. 

Wij houden de lijnen graag kort. Of het nu gaat om vragen, bestellingen of logistiek. Onze klanten krijgen een vast aanspreekpunt, bij wie ze met alle vragen terecht kunnen.

Vandaag besteld is morgen geleverd! Wij beschikken over een uitgebreid en modern koelwagenpark. Zo weet u zeker dat u de juiste producten, op tijd en gekoeld binnen krijgt.

Met ATL Seafood werken we vanuit het hart van de Nederlandse visserij: IJmuiden. De viskotters liggen letterlijk bij ons voor de deur. Elke dag leveren ze verse vis van de mooiste kwaliteit. Bij de visafslag bepalen we een belangrijk gedeelte van ons assortiment. Daarnaast hebben we dagelijks contact met vooruitstrevende producenten van over de hele wereld. Ook daar kopen we zonder uitzondering direct bij de bron.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is duurzaam ondernemen. De zorg voor mens en zee is simpelweg onze tweede natuur. Onze voedselbronnen veiligstellen voor toekomstige generaties betekent blijvend kunnen werken met en genieten van de mooiste visproducten. Het gaat altijd om de balans. Niet voor niets zijn wij MSC- en ASC gecertificeerd en ondersteunen wij initiatieven als Greenkey, de Good Fish Foundation en de Viswijzer.

Ons assortiment

We leveren een ruim assortiment vis en visproducten. Vrijwel alles is direct leverbaar. of het nu gaat om vis, gamba’s, mosselen, levende kreeften of visdelicatessen. 

Een wereldwijd netwerk van vaste partners zorg voor continuïteit. Met ATL Seafood zetten we bovendien duurzaam in op bijvangst, met vissoorten zoals wijting, grauwe poon, tongschar en schelvis. Een verrijking op iedere menukaart. 

Bestellen bij ATL Seafood

Klant bij ons worden? Wij maken het bestelproces graag zo makkelijk mogelijk voor u. Zo werken wij met het online bestelplatform inOne, voor klanten die graag van achter de computer of vanuit de app bestellen. Snel en makkelijk. Liever iets meer contact? Wij hebben vaste aanspreekpunten en korte lijnen. Bel ons kantoor voor vragen of bestellingen en we helpen u graag. 

Online bestellen via inONE

ATL Seafood maakt gebruik van het online bestelplatform inONE. Dit platform is specifiek gericht op de horeca. De missie is simpel: iedere horeca-onderneming kan via één punt bij al haar leveranciers bestellen. Simpel en snel. 

Via de gratis inONE app vindt u alle productinformatie, actuele prijzen en beschikbaarheid van de producten.

Bestellen via ons kantoor

Liever persoonlijk contact? Onze medewerkers staan voor u klaar! Of u nu vragen heeft over de producten, een bijzondere bestelling wilt plaatsen of het liefst een vast aanspreekpunt binnen ATL Seafood heeft: wij kunnen u helpen. 

Bel ons kantoor op +31 (0)255 525 536 en dan beantwoorden we uw vragen of voeren we uw order direct door. Korte lijnen, zo hoort het. 

5,0 van de 5 sterren op Google Reviews

Wat klanten zeggen

RuudGoogle Review
Lees verder
Heerlijk verse vis. Geleverd volgens afspraak. Goed verpakt en belangrijk, de vis smaakte echt heerlijk! Tot snel!
RobertGoogle Review
Lees verder
Al jaren lang een begrip en een goede service. Zelfs bij bizarre situaties wordt ik goed geholpen. Dikke pluim! Bedankt ATL.

Ook uitproberen? Bestel onze producten via inOne!

KateGoogle Review
Lees verder
Fresh tasty products and amazing service! I ordered almost at midnight and delivery was in the morning. Everything well packed. Will order again.

Onze partners

ATL Seafood staat in contact met de zee. Vanuit het het hart van IJmuiden zijn wij altijd in beweging. Wij delen een pand met onze partners Bellamy’s, Zin in Vers en Salty Butcher. Samen zijn wij gefocust op het vinden van pure, eerlijke producten, voor onze klanten in de horeca en thuiskoks. Zo voorzien we jou van de beste (vis)producten.
Zin in Vers is het resultaat van drie horecaleveranciers die hun krachten tijdens de coronatijd hebben gebundeld. De missie? Thuiskoks voorzien van de beste producten.
Bij Salty Butcher is er een grote passie voor vlees. Goed vlees. Salty Butcher levert elk stukje vlees van het uitgebreide assortiment dagelijks met grote zorg aan hotels en restaurants.
De chefs van Bellamy’s creëren in hun ontwikkelings- en productiekeuken verse soepen en maaltijdcomponenten voor de horeca. Ambachtelijk en met liefde gemaakt.

Al klant bij ATL Seafood? Ontvang onze weekaanbiedingen!

Speciaal voor onze vaste klanten hebben wij de weekaanbiedingen in het leven geroepen. Verse vis, maar dan voor een extra lage prijs.
Zo laten wij onze vaste klanten zien dat wij ze waarderen. 

Bent u een vaste klant, maar ontvangt u deze weekaanbiedingen nog niet? Meld u snel aan!