Corona update  dinsdag, 24 maart 2020

Corona update

Geachte relatie,

Met de al lopende en maandagavond aangekondigde nieuwe maatregelen om het coronavirus te bestrijden, zetten we voor jullie een aantal zaken op een rijtje. Wat kunnen jullie verwachten van ATL Seafood? Als eerste houden we ons vanzelfsprekend aan de door het RIVM opgestelde richtlijnen om voor zowel jullie als onze medewerkers het risico zo klein mogelijk te houden.

Bereikbaarheid

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09u00 t/m 15u00 telefonisch bereikbaar op ons algemene nummer (0255 -525 536). Buiten deze tijden kun je een mail sturen naar info@atlseafood.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Daarnaast zijn ook onze vertegenwoordigers telefonisch bereikbaar voor uw vragen.

Bestellen en leveren

Zoals bekend hanteren we een iets aangepast bestel- en leverschema, waarbij wij naar ons idee zo goed mogelijk aan te sluiten op jullie wensen om steeds met zo vers mogelijke visproducten te werken. Onze leverdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Bestellingen voor deze dagen ontvangen graag uiterlijk om 15u00 op de dag voor levering.

Visaanbod

Ons assortiment is nog net zo ruim als je van ons gewend bent. Zoals je kunt begrijpen is de voorraad wel minder groot. Zo zorgen we voor een zo vers mogelijk visproduct. Tijdig bestellen is aan te raden. Mocht er onverhoopt toch iets niet direct leverbaar zijn, dan kun je rekenen op een zo passend mogelijk alternatief. Onze binnendienst of vertegenwoordiger zal hierover dan natuurlijk met je overleggen.

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet. Net als jullie vertrouwen wij er op, dat alle genomen maatregelen er voor zorgen dat wij deze uitzonderlijke situatie goed te boven zullen komen. Via onze website en social media kanalen houden wij u op de hoogte op het moment dat daar aanleiding toe is. Wij wensen u alle sterkte in de komende tijd.

Met vriendelijk groet,

 

Duncan Nienhuis