Corona update (11 mei)  dinsdag, 24 maart 2020

Geachte relatie,

Het nieuws dat per 1 juni de terrassen en restaurants (onder bepaalde voorwaarden) weer open kunnen is door iedereen in de branche als een welkome boodschap ontvangen. We vertrouwen er net als jullie op, dat iedereen zich natuurlijk conformeert aan de richtlijnen in het belang van de volksgezondheid en om het virus verder een halt toe te roepen.

Met het oog op de komende wijzigingen hebben wij onze dienstverlening weer verdere verruimd. Wij zorgen er vanzelfsprekend voor dat jullie op 1 juni jullie gasten kunnen voorzien van uitstekende kwaliteit aan vis en visproducten.

 

Bereikbaarheid

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van van 07u30 t/m 16u00 en op zaterdag van 07u30 t/m 15u00. Buiten deze tijden kun je een mail sturen naar info@atlseafood.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Daarnaast zijn ook onze vertegenwoordigers telefonisch bereikbaar voor uw vragen.

Bestellen en leveren

Wij leveren uit op alle reguliere leverdagen (maandag t/m zaterdag). Bestellen kan via inONE (tot 23u00 voor levering de volgende dag) en via telefoon of e-mail.

 

Wij blijven alle ontwikkelingen op de voet volgen. Via onze website, Facebook en Instagram houden wij jullie op de hoogte op het moment dat daar aanleiding toe is. Wij wensen iedereen succes toe met de voorbereiding op de heropening van de horeca.

Met vriendelijk groet,

 

Duncan Nienhuis

Corona update (11 mei)