Vlogs
De versheid spat van je scherm
Vlogs van ATL Seafood
Hoe worden oesters gekweekt? Wat is het geheim van verse vis? Hoe bereid ik een kreeft? Regelmatig gaan we met onze camera op pad en nemen een kijkje in de keuken van onze klanten en achter de schermen bij onze leveranciers.
Koken met Patrice: Tokyo Tuna
Op zoek naar een lekker en makkelijk voorgerecht wat er waanzinnig uitziet? Maak dan eens het Tokyo tuna recept van onze collega en voorheen chefkok Patrice Melein.
Koken met Pepijn: Zeeduivel Carpaccio
Super lekker die zeeduivel carpaccio. Maar hoe krijg je die nou zo mooi geserveerd? In deze vlog laat Pepijn ten Have van Fishbar Monk, zien hoe je de carpaccio perfect
VisVlog: Schelpen
In deze video nemen we een kijkje achter de schermen bij Seafarm. Mark van Seafarm geeft uitleg over schelpen en Patrice maakt aansluitend een overheerlijk gerecht. En heb je na
VisVlog: Oesters
Je hebt oesters en …. oesters. In deze video krijg je een kijkje achter de schermen van onze oesterman.
Koken met Koen: Ceviche
Ceviche is een van oorsprong Peruaans gerecht van in tijgermelk gemarineerde rauwe vis. Maar wist je dat dit ook heel goed kan met onze oer-Hollandse haring?
Koken met Patrice: Gemarineerde zalm
Zalm is heel populair vooral omdat het op zo veel manieren te bereiden is. Bakken, stomen, grillen of roken, het is eigenlijk altijd een smaakvol onderdeel van je menu. Maar
Koken met Koen: Oosterschelde Kreeft
Koen is in Zeeland en wat kun je daar beter bereiden dan Oosterschelde Kreeft? Juist ja, overheerlijke Oosterschelde kreeft. Je kunt natuurlijk ook een Canadese kreeft gebruiken. Bij de kreeft