Vlogs

De versheid spat van je scherm

Vlogs van ATL Seafood

Hoe worden oesters gekweekt? Wat is het geheim van verse vis? Hoe bereid ik een kreeft? Regelmatig gaan we met onze camera op pad en nemen een kijkje in de  keuken van onze klanten en achter de schermen bij onze leveranciers.

Krijg je geen genoeg van al het lekkers dat ATL Seafood te bieden heeft? Meer verse nieuwtjes en smakelijke inspiratie tref je op onze social media-kanalen. We ontmoeten je graag op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube.

Koken met Patrice: Tokyo Tuna

Op zoek naar een lekker en makkelijk voorgerecht wat er waanzinnig uitziet? Maak dan eens het Tokyo tuna recept van onze collega en voorheen chefkok Patrice Melein.

Lees verder
Schelpen

VisVlog: Schelpen

In deze video nemen we een kijkje achter de schermen bij Seafarm. Mark van Seafarm geeft uitleg over schelpen en Patrice maakt aansluitend een overheerlijk gerecht. En heb je na

Lees verder
Koeken met Koen

Koken met Koen: Ceviche

Ceviche is een van oorsprong Peruaans gerecht van in tijgermelk gemarineerde rauwe vis. Maar wist je dat dit ook heel goed kan met onze oer-Hollandse haring?

Lees verder

Koken met Koen: Oosterschelde Kreeft

Koen is in Zeeland en wat kun je daar beter bereiden dan Oosterschelde Kreeft? Juist ja, overheerlijke Oosterschelde kreeft. Je kunt natuurlijk ook een Canadese kreeft gebruiken. Bij de kreeft

Lees verder