Op zoek naar een lekker en makkelijk voorgerecht wat er waanzinnig uitziet? Maak dan eens het Tokyo tuna recept van onze collega en voorheen chefkok Patrice Melein.

Vlogs
Op zoek naar een lekker en makkelijk voorgerecht wat er waanzinnig uitziet? Maak dan eens het Tokyo tuna recept van onze collega en voorheen chefkok Patrice Melein.
Super lekker die zeeduivel carpaccio. Maar hoe krijg je die nou zo mooi geserveerd? In deze vlog laat Pepijn ten Have van Fishbar Monk, zien hoe je de carpaccio perfect kunt presenteren aan je gasten.
De zeeduivel bestel je als thuiskok in onze webshop.
In deze video nemen we een kijkje achter de schermen bij Seafarm. Mark van Seafarm geeft uitleg over schelpen en Patrice maakt aansluitend een overheerlijk gerecht. En heb je na het bekijken van deze vlog trek gekregen, dan hebben we een lekker recept van Spaghetti Vongole voor je.
Je hebt oesters en …. oesters. In deze video krijg je een kijkje achter de schermen van onze oesterman.
Duncan neemt je mee naar Yerseke, het hart van de Zeeuwse mosselen.
Ceviche is een van oorsprong Peruaans gerecht van in tijgermelk gemarineerde rauwe vis. Maar wist je dat dit ook heel goed kan met onze oer-Hollandse haring?
Zalm is heel populair vooral omdat het op zo veel manieren te bereiden is. Bakken, stomen, grillen of roken, het is eigenlijk altijd een smaakvol onderdeel van je menu. Maar heb je er wel eens aan gedacht om rauwe zalm te marineren?
Gebruikte ingrediënten in deze video:
Zalmfilet met vel
Grove mosterd
Koriander
Citroenschil
Sinaasappelschil
Crème fraîche
En voor de garnering: Radijs, wakame, rode ui en haringkuit
Koen is in Zeeland en wat kun je daar beter bereiden dan Oosterschelde Kreeft? Juist ja, overheerlijke Oosterschelde kreeft.
Je kunt natuurlijk ook een Canadese kreeft gebruiken. Bij de kreeft serveert Koen een venkel/citrus risotto. Het volledige recept vind je op onze recepten pagina.